follow Catalog firme » Firme scari interioare lemn » Scari interioare lemn neamt
  home     Firme scari interioare lemn   Scari interioare lemn neamt

Scari interioare lemn

scari interioare din lemn (NEAMT)
Grupul de firme ro partener a fost constituit in anul 1992, cu capital integral romanesc si s-a dezvoltat in ultimii 15 ani printr-o politica continua de reinvestire a profitului realizat. grupul nostru produce si comercializeaza o gama variata de mobilier de gradina (jardiniera, garduri din lemn, lampi, terase, suporturi de flori, foisor, mese si banci), scari interioare din lemn si case pe structura..
0729 *** ***Click aici!
scari interioare lemn,scari interioare lemn (NEAMT)
Megastructuri, societate infintata din pasiune pentru "modelarea" lemnului, are la baza o pregatire profesionala solida, deservita de cele mai noi tehnologii in domeniul fabricasii si prelucrarii acestui material special. producem scari din lemn masiv, esente brad, fag, stejar, scari din inox, scari elicoidale din inox, balustrade inox, terase, balcoane, amenajari interioare de calitate...
0754 *** ***Click aici!
scari interioare lemn (NEAMT)
Producator de scari interioare lemn, trepte scari, contratrepte, parchet si pardoseli din lemn masiv, mobilier din lemn masiv, topuri lemn masiv pentru bucatarii. dimensiuni la comanda, livrare imediata. preturi de producator. incercati produsele noastre si veti observa calitatea materialelor folosite de noi. oferim urmatoarele specii de lemn indigen: fag alb sau aburit, stejar, paltin, cires, frasin, salcam, nuc, sorb, carpen si la comanda,..
0233 *** ***Click aici!